1/06/2009

Κοντέρ και τετράδια.


Μιά χαρά είναι οι πρωτοχρονίες. Χρειάζονται. Ορίστε ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους.

Μηδενίζεις το κοντέρ. Θες δε θες. Και έρχεσαι αντιμέτωπος με χρόνους και ημερομηνιες. Θες δε θες. Είναι η 1/1.

Επομένως.... Αν πάρεις κάποιες αποφάσεις την 1/1. Πχ.

Θα αντικαταστήσεις το δίπλωμα οδήγησης που έχει καταστραφεί. Την επόμενη φορά που σε σταματήσουν δεν σε γλιτώνει τίποτα. Θα σου φύγει και η ανασφάλεια που έχεις όταν τρέχεις. Ε, το πήρες απόφαση την 1/1, αν το θυμηθείς στις 23/1, θα ξέρεις πως είσαι off για 23 μέρες και ντροπή μου και φτού μου. Ενώ, αν το αποφασίσεις γενικώς κάποια μέρα του χρόνου, μετά άντε να κρατάς σημειώσεις, να κάνεις αφαιρέσεις κλπ.

Κόβεις τσιγάρο (λέμε τώρα). Την 7/1 , δεν αντέχεις και τσακίζεις στην τράκα τον πρώτο που θα συναντήσεις. Θα έχει να λες. "7 μέρες αντίστασης και αγώνα". Κράτησες 7 μέρες. Χωρίς πολλά - πολλά

Τα περί διπλώματος και τσιγάρου είναι ενδεικτικά. Σιγά μην αναφερόμουν σε πραγματικά :):)

Βγάζεις ή βάζεις στη ζωή σου ανθρώπους, καταστάσεις, αλλάζεις πλαίσια, ότι νάναι. Μπορεί και να μην οφείλονται σε σένα. Εξωτερικοί παράγοντες ...Οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να κάνεις ψιλο-απολογισμούς, αναθεωρήσεις, ενδοσκοπήσεις και όλα αυτα ... αμέσως έχεις τον χρόνο και τις διάρκειές του στη διάθεσή σου.

1 μήνας, 2 μήνες και 18 μέρες, όσες είναι.

Αρκεί να μη κλέβεις.Συνήθως κλέβουμε στην αίσθηση και την ερμηνεία.

Λόγω εορτών, το να σου ξεφύγουν και 2 - 3 μέρες, δεν είναι σημαντικό. Τα ανάγεις όλα σε 1/1. Εξ άλλου, αυτά που θέλεις να ρίξεις στην αναμέτρηση του χρόνου, έχουν διάρκεια. Δεν χάνεται ο κόσμος για 2 - 3 μέρες.

Γιατί καμμιά ημερομηνια δεν υπάρχει από μόνη της. Είναι όλες γατζωμένες σε εικόνες και εμπειρίες της ζωής μας, σε παραστάσεις, σε τόπους καθημερινούς και μη. Από το δωμάτιο του σπιτιού μας, μέχρι μία τυχαία στάση σε ένα ταξίδι μας. Και είναι σημαντικά. Για τα γεμίσματα και τα κενά μας.

Η 1/1 πάντα θα βοηθάει λοιπόν, ώστε να ζωγραφίσουμε στο τετραδιάκι μας και να κάνουμε στη συνέχεια τις σχετικές αναμετρήσεις. Χωρίς ανάγκη για αφαιρέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: